Virussen aanpakken

Een verstopte neus. Prikkelende ogen. Je bent snipverkouden. Je spieren zijn pijnlijk. Griep heeft je te pakken. Nog nooit meegemaakt? Of erger. Je bent geveld door Covid-19… Niemand van ons ontsnapt helemaal aan die infectieziektes. Aan griep, verkoudheid of ernstiger.

Wat kan je doen om zo vlug mogelijk weer fit te zijn? Waarom wordt de een elke winter ziek en de ander bijna nooit? Hoe kan je virale infecties voorkomen en de kans op griep en Covid-19 verminderen? Hoe kan je je weerstand verbeteren?

Een boek boordevol tips. Plantaardige producten, homeopathie, dieetadviezen, verschillende soorten thee en allerlei hulpmiddeltjes om infecties te voorkomen. Of te genezen, mocht je dan toch ziek worden.

Over de schrijver
Dokter Marcel Verheyen heeft in zijn veertigjarige praktijk een indrukwekkende expertise opgebouwd. In de meer dan 150.000 consultaties legde hij steeds de nadruk op een natuurlijke benadering en behandeling. Vele jaren is hij gefocust geweest op stress en alle problemen die daaruit voortvloeien zoals burn-out.
Reactie plaatsen