Leveringen en Retours Bioacademy

Verzending van uw aankoop


De aankopen worden in het algemeen binnen 2-3 dagen na ontvangst van de betaling verstuurd. Ze worden per opgevolgde brief, B-post of DPD met opvolgingsnummer verstuurd en afgeleverd zonder handtekening. De verzendkosten zijn gratis.

De verzendkosten zijn inclusief de kosten voor het klaarmaken en verpakken, alsook de portokosten. De kosten voor het klaarmaken en portokosten zijn vaste bedragen. We raden u aan uw artikelen te bundelen in een enkele bestelling. Wij kunnen twee bestellingen die apart gedaan worden niet bundelen. De verzendkosten zullen per bestelling aangerekend worden. De afmetingen van de dozen zijn aangepast en uw artikelen zijn degelijk beschermd.


Belastingen en douanes


Wij nemen de BTW en andere belastingen voor alle bestellingen die verstuurd worden in de Europese Unie, UK, Noorwegen, Zwitserland USA voor onze rekening. Voor de consumenten in de andere landen vallen deze kosten onder de verantwoordelijkheid van de koper.


Terugzending van uw aankoop


U kunt uw producten terugsturen per post op voorwaarde dat uw ordernummer (te vinden op de orderbevestiging) op de verpakking vermeld wordt. Zodra wij de producten hebben ontvangen, betalen wij het hele bedrag van de bestelling terug.
De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor uw rekening.
U mag het product terugsturen of aan ons terugbezorgen op het volgende adres:


Bioacademy
Hertogenlaan 31
3210 Linden


Voor e-books is er geen retours en geen terugbetaling voorzien, omwille van het eerder dienstverlenend karakter van de transactie. Eens dat u toegang hebt tot het gekochte digitale document, hebt u niet langer het recht de aanschaf van dat e-book te cancelen of te herroepen. In geval van een probleem, neem dan contact op met Bioacademy. We helpen u graag verder.