Wordt natuurlijk gezond

met boeken geschreven door Dr. Marcel Verheyen

Stop Stres boek door Dokter Marcel Verheyen

Stop Stress – Boek –  harde kaft (wikkel, leeslint)

Zoek je een oplossing voor stress? Wil je de tools om je stress te beheren / te beheersen? Het boek "Stop Stress" kan je daar mee helpen, door de adviezen gebaseerd op 40 jaar ervaring van de auteur.

In het boek "Stop Stress," dat voor het eerst verscheen in 1995 en verschillende keren herzien werd, vind je duidelijk verstaanbare uitleg over stress en burnout, met medische en psychologische achtergrondinformatie uit de praktijk. Dit boek bespreekt thema's zoals:

• Wat zijn de alarmtekens bij stress?

• Waar moet je op letten om een burnout te voorkomen?

• Welke middelen helpen écht tegen stress?

Zoek je een natuurlijke therapie voor je stressproblemen? Behandelingen die 100 % veilig zijn? In het boek ‘Stop Stress’ vind je een opsomming van diepwerkende middelen uit de natuur. Daarnaast bevat het boek een hulp en richtlijnen om zelf de juiste middelen te kiezen.

287 blz – luxe uitgave

Prijs: €24,70

Deelname in de verzendkosten: 7,50 euro


Boek Miljoenen Beestjes Overwinnen door Dokter Marcel Verheyen

Miljoenen beestjes overwinnen – Boek 

Een verstopte neus. Prikkelende ogen. Je bent snipverkouden. Je spieren zijn pijnlijk. Griep heeft je te pakken. Nog nooit meegemaakt? Of erger. Je bent geveld door Covid-19 …

Niemand van ons ontsnapt helemaal aan die infectieziektes. Aan griep, verkoudheid of ernstiger. Dit boek heeft het over je weerstand tegen virale infecties en geeft ook praktische tips voor een betere immuniteit.

Een boek boordevol tips. Plantaardige producten, homeopathie, dieetadviezen, verschillende soorten thee en allerlei hulpmiddeltjes om infecties te voorkomen. Of sneller te genezen, mocht je dan toch ziek worden.

Geïllustreerd boek 127 blz. 20 / 12 cm

Prijs 12,95 euro
Bijdrage in de verzendkosten: 6,5 euro

Boek Genees Jezelf door Dokter Marcel Verheyen

Genees jezelf met 1001 natuurlijke middelen – Boek

Ziek wordt iedereen wel eens. Het is redelijk dat je voor kleinere kwalen in eerste instantie zelf naar een oplossing zoekt, liefst een zo veilig mogelijke.

Hoe belangrijk is het dan bruikbare informatie bij de hand te hebben. Als je dan ook nog hulpmiddelen uit de natuur aangeboden krijgt, is het voordeel dubbel. Dit boek is een praktische gids voor velen geweest.

Daarom dit boek boordevol praktische tips met informatie hoe je bepaalde aandoeningen kunt herkennen, wat de oorzaken kunnen zijn en wanneer je dient op te passen. Een boek vol plantaardige producten, homeopathie, dieetadviezen en allerlei hulpmiddeltjes om een aandoening te voorkomen, of te genezen, mocht je dan toch ziek worden…

Geillustreerd boek 142 blz. 20 / 12 cm

Prijs 12,95 euro
Bijdrage in de verzendkosten: 6,5 euro


boek vliegen zonder angst door Dokter Marcel Verheyen

Vliegen zonder angst – Boek

Jaarlijks maken meer dan twee miljard mensen gebruik van het vliegtuig. Nu is dat wat minder. Toch voelt dertig procent van de volwassenen zich niet op zijn gemak in het vliegtuig. Voor die honderdduizenden is ‘Vliegen zonder angst’” samengesteld.

Wat is er zo bijzonder aan ‘Vliegen zonder angst’ ? Het speelt speciaal in op de gevoelssfeer van de angstige vliegtuigreiziger.
Wat heeft die persoon nodig in die angstige situatie?
Geen wetenschappelijk betoog, geen lange teksten, geen dik boek van 400 bladzijden. Wel geruststelling. Wel korte en duidelijke gedachten die hem of haar aanmoedigen. Wel een positieve benadering.

Hier heeft u een handig pocketboekje om het in de binnenzak mee te nemen
‘Vliegen zonder angst’ is een praktische service voor de angstige vliegtuigpassagier.
Heel visueel door de originele tekeningen; door het verhaal achter de tekeningen en door de geselecteerde overdenkingen.

De bedoeling is dat de ongeruste reiziger aan de hand van het boekje op een positieve manier nadenkt en reflecteert over de aangeboden argumenten die ‘het met een vliegtuig reizen’ in een juist daglicht stellen.

Geillustreerd boek van 80 bladzijden.
Formaat 18 / 12 cm

Prijs : 12, 95 euro
Deelname in de verzendkostenkosten: 6,5 euro