Homeopathie tegen stress?

Je hebt stress.

Maar wat doe je eraan?

Hoe kan je een periode van stress op een veilige manier overbruggen zonder medicijnen?

Zijn er homeopathische middelen tegen stress? Fytotherapie? Kan voeding iets doen tegenstress?

Misschien ken je al enkele plantaardige middelen die aanbevolen worden in geval van nervositeit, zoals valeriaan, passiflora, lavandula of hypericum. Weet je ook hoe ze precies inwerken op het zenuwstelsel? Want, hoe juister de keuze van je middel, hoe beter het resultaat natuurlijk.

Dit e-book is ontstaan uit jarenlange dagelijkse praktijk. Een groot deel ervan is gebaseerd op ervaring van patiënten zelf, die me vertelden over de maatregelen die hen goed gedaan hebben toen ze stress hadden.

Het boek 'Stop Stress' is als een gereedschapskist met middelen en mogelijkheden die je op een veilige manier kunt gebruiken om jezelf te behandelen in geval van stress: het bevat eenvoudige tips over wat je dient te eten en wat niet, het bevat natuurlijke hulpmiddelen, plantaardige en andere natuurlijke producten, veilige middelen die binnen je handbereik liggen en die gemakkelijk te hanteren zijn.
Over de schrijver
Dokter Marcel Verheyen heeft in zijn veertigjarige praktijk een indrukwekkende expertise opgebouwd. In de meer dan 150.000 consultaties legde hij steeds de nadruk op een natuurlijke benadering en behandeling. Vele jaren is hij gefocust geweest op stress en alle problemen die daaruit voortvloeien zoals burn-out.
Reactie plaatsen