Wat te doen om ontspannen te reizen?

Reizen is vaak erg stressvol

Op tijd zijn, aansluitingen halen, onverwachte hindernissen. Dit is vaak het geval. En als je dan nog vliegangst hebt ook, dan kan dàt er te veel aan zijn. Dit diep onbehagen moet je wel wegduwen, anders komt dat zo stom over bij je medepassagiers. Je moet toch verder, je kunt niet anders.

Vliegangst kan ontspannen reizen erg verstoren

Slechte voorbereiding, grote drukte, het verkeerd inschatten van de tijd zijn allemaal mogelijke oorzaken van reisstress. Een vorm van vliegangst speelt ook mee. Vliegangst komt veel meer voor dan je denkt. Er bestaan methoden om irrationele angst aan te pakken. Soms kan een simpele logische redenering helpen. Maar vaak is er meer nodig. Er bestaan zelfs cursussen tegen vliegangst. 

Middelen tegen vliegangst

Er bestaan echter ook plantaardige producten tegen angst. Er zijn eveneens trucjes en specifieke tips die heel nuttig zijn als je met dit probleem te kampen hebt.


vliegen zonder angst van Dokter Marcel VerheyenHet boek ‘Vliegen zonder angst‘ van dr. Marcel Verheyen

Compacte gids tegen vliegangst

In het boek ‘ Vliegen zonder angst ‘ zijn een aantal van die efficiënte hulpmiddelen verzameld. Daarbij staat het boek vol prachtige tekeningen die op zichzelf al een verhaal vertellen met een diepere betekenis.Over de schrijver
Dokter Marcel Verheyen heeft in zijn veertigjarige praktijk een indrukwekkende expertise opgebouwd. In de meer dan 150.000 consultaties legde hij steeds de nadruk op een natuurlijke benadering en behandeling. Vele jaren is hij gefocust geweest op stress en alle problemen die daaruit voortvloeien zoals burn-out.
Reactie plaatsen