Waarom afslanken met Perfektline?

Het hebben van enkele kilo’s teveel is een belangrijk symptoom. Bijkomen in gewicht is in feite een teken dat het lichaam zijn evenwicht is kwijtgeraakt. Dit symptoom van gewichtstoename – we spreken zelfs nog niet eens van obesitas – is een bewijs dat het metabolisme een probleem heeft. Daarom is Perfektline ontwikkeld.

Overgewicht: verstoring van de stofwisseling

Op dit moment is er een epidemie van overgewicht. Hier is het minder erg dan in Amerika. Maar toch is het ook in Europa een groeiend probleem. 

Overgewicht vormt een belasting voor het lichaam. Zoals ook hoge bloeddruk. Dit alles veroorzaakt uiteindelijk bepaalde aandoeningen zoals hart- en vaatziekten, gewrichts- en rugklachten en diabetes type 2. Het hebben van overgewicht vormt een groot probleem voor het metabolisme op termijn, een chronische verstoring van verschillende lichaamssystemen in een latere periode van het leven. 

hamburgers om de honger te stillen

onze eetgewoonten zijn zeer bepalend

 Waarom zo veel overgewicht?

De vraag is: waarom ontstaat er overgewicht bij zo veel mensen in deze tijd? Wat is de kern van het probleem? En hoe kun je er echt iets aan doen?

Natuurlijk speelt voeding een grote rol, natuurlijk heeft het gebrek aan beweging zijn invloed. Heel onze leefwijze moet onder de loep genomen worden. 

Het is duidelijk dat wij belangrijke natuurwetten overtreden, zelfs chronisch overtreden. De gevolgen zijn meestal niet meteen zichtbaar, zoals bij het overtreden van de zwaartekracht bijvoorbeeld wél het geval is. Maar we zullen met zekerheid oogsten wat we zaaien. De gevolgen worden vaak niet toegeschreven aan een foutieve leefwijze.

de strijd tegen overgewicht

enkele kilootjes teveel is de prikkel om er iets aan te doen

Sterke redenen om PERFEKTLINE te volgen

Perfektline is in de loop van de tijd gegroeid en is gebaseerd op zeven natuurwetten. Als je iets verandert aan je leefwijze, moet je toch weten waarom en welk voordeel het je verschaft. Die natuurwetten kennen en begrijpen welke rol ze spelen in onze gezondheid, geeft een sterke motivatie om er iets aan te doen en dat ook vol te houden. In feite moeten bepaalde aanpassingen in onze manier van eten en drinken een deel worden van onze gewoonten. Dat is de bedoeling van Perfektline.

gezond afslanken met Perfektline

Perfektline: een super methode om blijvend af te slanken

Perfektline, om gezond te vermageren

Ik geloof heel sterk in de kracht van preventie. En echte preventie kan alleen maar als je rekening houdt met de natuur of met natuurwetten. Wij zijn immers een deel van de natuur.

Perfektline helpt niet alleen om af te slanken, maar misschien nog meer om vitaler te worden en om een betere gezondheid te genieten.

Meer INFO PERFEKTLINE


Over de schrijver
Dokter Marcel Verheyen heeft in zijn veertigjarige praktijk een indrukwekkende expertise opgebouwd. In de meer dan 150.000 consultaties legde hij steeds de nadruk op een natuurlijke benadering en behandeling. Vele jaren is hij gefocust geweest op stress en alle problemen die daaruit voortvloeien zoals burn-out.
Reactie plaatsen